Порошенко: Наше просування в ЄС та НАТО має вийти з ”окопів позиційної війни” і перейти в ”контрнаступ”

Українські військові на фронті добре знають свою задачу – йти вперед, звільняти територію України від ворога і захищати державу, здобуваючи перемогу. А парламент, уряд та президент мають забезпечити свою перемогу, а це означає задіяти всі ресурси для пришвидшення членства України в ЄС і НАТО.

Відео дня

Про це заявив лідер “Європейської солідарності”, п’ятий президент України Петро Порошенко в ефірі телемарафону “7 кроків до ЄС” на телеканалах “Прямий” і “5 канал”. Він також вказав, якою має бути тактика влади.

“Що мають робити урядовці, парламентарі, президент? Вони мають забезпечити свою перемогу. І що це за перемога? Це означає, що нам треба встати з “окопів позиційної війни” і перейти в контрнаступ по руху України в ЄС та НАТО. Це те, для чого їх обрали, чого чекають люди і що зобов’язані зробити всі без виключення органи влади”, – заявив Порошенко.

Петро Порошенко наголосив, що на парламент, уряд та на президента лягає величезна частина відповідальності.

“Це не тільки, щоб парламент приймав закони. Після початку відкриття переговорів по вступу до Європейського Союзу там мають бути експерти, переговорники, авторитетні люди, яких знають у Сполучених Штатах з питань НАТО, і в Європейському Союзі”, – сказав п’ятий президент.

В України немає альтернативи вступу до Євросоюзу та НАТО. Це дасть безпеку нашій державі і означатиме остаточну поразку Росії, наголосив Порошенко.

“У нас немає іншої альтернативи, бо це є наш контрнаступ в напрямку членства в ЄС та НАТО. Це є наша зброя. І врешті-решт це є наша перемога. Коли мене запитають, а що є в цьому сенсі наша перемога – членство в НАТО є наша перемога. Бо це буде забезпечувати сталу безпекову ситуацію на континенті. І це точно означає поразку Росії”, – заявив п’ятий президент.

Як повідомляв OBOZ.UA, Петро Порошенко фінансує виробництво нових систем радіоелектронної боротьби, які будуть “сліпити” ворожі “Орлани” та ZALA. Сума проєкту – 150 млн грн.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

4

4

4

2

0

0

2

0Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *