Борис Ложкін: Народ США вважає Україну своїм союзником номер два: ми за це заплатили дуже високу ціну — Блоги | OBOZ.UA

Дуже показове дослідження YouGov про вибір американцями союзників та противників у Третій світовій війні.

Більшість громадян США (61%) впевнені, що війна неминуча і станеться у найближчі п’ять-десять років. У тому, що Штатам доведеться брати участь у Третьій світовій, не сумніваються 71% опитаних.

І тут важливо, як американці бачать два потенційні ворогуючі табори. Костяк противників, на їхню думку, становитимуть: Росія (72%), Китай (69%), Іран (67%) та КНДР (65%). Тут сюрпризів немає, нова вісь зла у повному складі.

А ось склад коаліції союзників США вельми несподіваний: Велика Британія (67%), Україна (58%), Ізраїль (58%), Франція (57%), Німеччина (54%). До десятки союзників входять також Австралія, Південна Корея, Польща, Японія та Філіппіни.

До 24 лютого 2022 року більшість опитаних, швидше за все, не змогли б показати на карті, де знаходиться Україна. Сьогодні вона союзник номер 2.

Питання суб’єктності України на світовій арені, гадаю, можна вважати закритим. Дуже шкода, що за це довелося сплатити таку високу ціну.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…128

128

12

12

22

5

160Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *