Олександр Свіщов про перемогу ВК “Динамо” у Північній лізі

Фото: Олександр Свіщов, президент Федерації водного поло України

Президент федерації водного поло України Олександр Свіщов задоволений перемогою та грою ватерполістів львівського клубу в Румунії.  Та особливо тим, що проявити себе в матчах з суперниками змогли молоді спортсмени.

Поєдинки групи В групового етапу міжнародного турніру «Північна ліга», пройшли у румунському місті Орадеа. Ватерпольний клуб «Динамо» Львів» зіграв три поєдинки та зібрав максимальну кількість очок.

Олександр Свіщов зазначив: «Всі суперники нам були під силу, і це було помітно в поєдинках, які ми побачили. Тішить і той факт, що тренери дають ігровий час молодим гравцям. Одразу шість молодих ватерполістів отримали шанс проявити себе в матчах. Завдання перед ВК «Динамо» стоять амбітні – виграти Північну лігу або, щонайменше, бути у призерах. Попереду у хлопців багато роботи, тому бажаю успіху і сил в наступних раундах».

Головний тренер ВК «Динамо» Львів» Олексій Шведов розповів, що не дивлячись на трохи незвичну підготовку до змагань, через проблеми з басейном молоді гравці проявили себе непогано, а досвідчені показали свої лідерські риси та об’єднавшись здобули перемогу.

«Результат є, перемога є. Це попри те, що останній етап підготовки до змагань у нас був змазаний, через поломку басейну не могли тренуватися як зазвичай. Добре, що в нас були два тренування по приїзду на турнір. В іграх ми потренували дії 6х6, позиційну атаку, контратаку. Відпрацьовуємо це в бойових умовах, адже вдома басейн нестандартного розміру.

Молоді гравці проявили себе непогано, для них це добрий досвід. Вони почали дослухатися, змінювати свій стиль гри, який був до того. Багато моментів нам вдавалося і ми могли їх ефективно використовувати. Щодо досвідчених, то Алєксєєв себе добре показав як лідер команди і забив потрібні голи, гарно зіграли воротарі» – зазначив Шведов.

«Динамівці» зіграли в Румунії груповий етап та пройшли далі з першого місця в групі В.

Результати матчів ВК «Динамо» Львів»:

«Динамо» Львів» – «Комета Брно» 15-7 (2-2, 5-1, 1-2, 7-2)

«Модрі Драчі Кошице» – «Динамо Львів» 10-22 (5-5, 2-5, 2-8, 1-4)

«Динамо Львів» – «Крісул Орадеа» 12-9 (4-2, 4-2, 3-3, 1-2)

«Три гри і максимум очок. Я задоволений результатом ВК «Динамо» Львів» у першому турі Північної ліги» – підсумував президент ФВПУ Олександр Юрійович Свіщов.

Олександр Свіщов вважає, що спортсмени мають не тільки змагатись в Україні, а й виїжджати на змагання за кордон, показувати міць, незламність українського народу.

«Ми маємо показувати наш спортивний фронт, як ми боремося і наближаємо перемогу» – резюмував президент ФВПУ.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *