Костюк програла Рибакіній у фіналі турніру WTA 500 у Німеччині

Фото: REUTERS/Angelika Warmuth

Марта Костюк програла Олені Рибакіній у фіналі турніру WTA 500 в Штутгарті (2:6, 2:6). Матч між українською тенісисткою (№27 WTA) та представницею Казахстану (№4 WTA) тривав 1 годину 9 хвилин.

– Хочу привітати Олену та її команду. Вона проводить кілька неймовірних сезонів. Завжди приємно з нею грати, особливо у фіналі. Хочу подякувати моїй команді, поки що цей рік складається для нас чудово. Сподіваюся, в майбутньому буде багато фіналів і титулів. Ця нагорода для вас, дякую, що ви за мене. Також я хочу сказати, як була неймовірно горда бачити на трибунах стільки українських прапорів під час цього тижня. Дякую вам усім, що прийшли. Слава Україні! – сказала Костюк після гри.

Marta Kostyuk losing to Elena Rybakina in Stuttgart final:

“This is definitely one of the best tournaments in the world. Thank you for making it possible. All the sponsors, physios, chair umpires. It’s an amazing event. I hope to be back here every year.

*crowd starts… pic.twitter.com/oKDSWpKj5h

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) April 21, 2024

  • На шляху до фіналу турніру в Німеччині 21-річна киянка здолала три суперниці з ТОП-10 світового рейтингу. Зокрема, третю ракетку світу, 20-річну американку Коко Гофф, та чинну чемпіонку Вімблдону – 24-річну Маркету Вондроушову з Чехії.
  • За підсумками турніру в Штутгарті Марта Костюк оновить особистий рекорд у рейтингу WTA – 21 позиція. Призовий фонд Porsche Tennis Grand Prix – WTA 500 у Штутгарті складав $802 237.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *