Зеленський відреагував на наймасованіший удар РФ: Російський терор повинен програти

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

Від удару Росії вночі та зранку 29 грудня постраждали пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик. Ворог атакував Київ, Львів, Одесу, Дніпро, Харків, Запоріжжя й інші наші міста, повідомив президент України Володимир Зеленський.

– Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: «кинджали», С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. Приблизно 110 ракет було випущено, більшу частину збито. На жаль, унаслідок обстрілів є загиблі та поранені. Всі служби працюють у посиленому режимі та надають необхідну допомогу людям, – зазначив Зеленський. 

 Президент пообіцяв відповідь росіянам.

– Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари. І ми будемо боротися, щоб гарантувати безпеку своїй країні, кожному місту, усьому нашому народу. Російський терор повинен програти – і саме так і буде,  – наголосив він.

За даними головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, ця атака стала наймасованішою з початку повномасштабної війни. Ворог направив більше 158 ракет та дронів. Сили ППО збили 114.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *