У Раді заблокували підписання законопроєкту про легалізацію медичного канабісу: що відомо

Парламентська фракція “Батьківщина” заблокувала підписання законопроєкту про легалізацію медичного канабісу. Напередодні відповідний законопроєкт ухвалили депутати Верховної Ради більшістю голосів.

Відео дня

Постанова законопроєкту щодо скасування рішення Верховної Ради була зареєстрована у парламенті 22 грудня. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Нардеп стверджує, що підписання цього документа може бути розблоковане лише в середині наступного місяця, тобто у січні 2024 року.

“Ще потім час на підпис президента. А враховуючи, що закон набирає чинності лише через пів року, то він запрацює тоді десь у липні 2024-го”, – зазначив Железняк.

Раніше повідомлялося, що депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили законопроєкт про легалізацію медичного канабісу, що дозволяє використання ліків на основі конопель, їхнє виробництво та наукові дослідження. За законопроєкт №7457 проголосували у другому читанні 248 народних обранців.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше депутатка й одна з авторів законопроєкту Ольга Стефанішина розповіла, що вирощувати канабіс будуть лише в спеціальних теплицях, де кожен кущ буде позначений унікальним штрих-кодом.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

25

12

25

3

3

4

13

127Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *