Визначили можливі вектори співпраці: очільник МВС України зустрівся з американським філантропом Баффетом. Фото

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко зустрівся із партнером і другом України, американським бізнесменом, філантропом, засновником благодійного Фонду Говардом Баффетом. Вони обговорили допомогу бізнесмена у реалізації проєктів МВС.

Відео дня

Як глава відомства розповів на своєму каналі у Telegram, він подякував Баффету за допомогу українському народу і за те, що з його підтримкою плани МВС втілюються у життя.

“Від імені усього міністерства хочу подякувати вам за усю надану допомогу підрозділам системи МВС. Ви неодноразово приїжджали в Україну і ви дійсно дуже багато зробили для наших людей. Наші плани та ініціативи втілюються у життя”, – заявив Клименко.

Вони обговорили побудову нового сучасного поліцейського відділку в Бородянці, надання техніки для розмінування, розвиток кінологічних центрів і передачу службових собак з країн Європи, які допомагають у пошуку вибухових та наркотичних речовин підрозділам Нацполіції.

Також серед тем розмови було питання посилення захисту кордонів та підготовки поліцейських і рятувальників для допомоги населенню у разі блекаутів. “Спільно визначили можливі вектори співпраці у зазначених напрямах”, – зазначив міністр.

Окремо вони обговорили питання реабілітації бійців системи МВС. Клименко розповів партнерам, що відомство плідно працює над реалізацією проєкту щодо відкриття центру ментального здоров’я при МВС України.

“Ми, як і раніше, будемо намагатися реалізовувати усі наші спільні ідеї задля безпеки вашого народу. Ми тут, аби звірити наші годинники та переконатися, що все йде як потрібно. Також важливо обговорити ваші поточні потреби, аби якомога швидше їх реалізувати”, – заявив Говард Баффет.

Як повідомляв OBOZ.UA, Клименко відвідав підрозділи Національної гвардії, які у складі Сил оборони несуть службу на найскладніших напрямках на фронті на Донеччині. Він наголосив, що попри постійні штурми російської армії воїни НГУ утримують позиції.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

3

3

0

1

1

0

00Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *