”Росія має бути в повній ізоляції”: Зеленський відзначив новий пакет санкцій проти Росії

Глава держави Володимир Зеленський анонсував запровадження нових санкцій проти Росії, який уже затверджується Євросоюзом. Частина його норм підготовлена за пропозиціями Міжнародної санкційної групи, яка працює під головуванням колишнього посла США у РФ Майкла Макфола та Офісу президента Андрія Єрмака.

Відео дня

Цей пакет додатково обмежить доходи Росії, які вона досі отримувала у Європі, а також перекриє частину шляхів обходу раніше запроваджених санкцій. Про це політик розповів під час традиційного звернення до українців на своєму YouTube-каналі.

“Це зараз одне з пріоритетних завдань. Всі наші партнери повністю обізнані про те, наскільки критично перекрити всі шляхи обходу санкцій. Держава-терорист досі має доступ до різних продуктів і компонентів, технологічних та фінансових схем, які створені тими у світі, хто все ж таки цінує свободу та міжнародне право”, – зазначив Зеленський.

Зазначимо, що 11-й пакет антиросійських санкцій загрожує Кремлю посиленням торгових обмежень – за рахунок перекриття лазівок щодо обходу санкцій. Його на голосуванні блокували Угорщина та Греція. Заколотники висували вимоги виключити свої компанії із міжнародного списку спонсорів війни, куди їх внесла Україна.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що Німеччина підписала угоду з Казахстаном, щоб у шість разів збільшити звідти постачання нафти. Таким чином, Берлін вирішив обмежити закупівлю палива в Росії, що істотно скоротить поповнення її бюджету на війну в Україні.

Представники країн G7 висловили підтримку всім українцям, які страждають від постійних російських ракетних обстрілів. Вони пообіцяли посилити боротьбу з ракетною програмою Москви, що має ускладнити для ворога завдання ударів по Україні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

3

2

0

3

1

0

0

1Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *