Олександр Кірш: Світовий уряд оголосив фазу підтримки України. Термін не вказано — Блоги | OBOZ.UA

Спочатку було перевтілення Макрона, потім — несподіване схвалення допомоги Україні Конгресом й майже одразу резолюція Європарламента (це вже не “якась там” ПАРЄ!) щодо нелегітимності виборів в мордорі й пуйла-президента плюс в той же день — резонансна заява голови польського МЗС про українські Волинь і Східну Галичину (раніше там це підкреслювали не дуже часто).

Тобто фазу підтримки — оголошено. Чи надовго? Важливо не проґавити її закінчення, щоб встигнути у кращий момент розпочати перемовини з тими, хто має реальний вплив на кремлівські різноманітні вежі.

Щоб було зрозуміло, про що я, нагадаю загальновідомий вислів Трумена за часів Другої світової: Якщо ми побачимо, що перемагає Німеччина — маємо допомогти Росії, якщо перемагатиме Росія — маємо допомогти Німеччині, й нехай вони вбивають одне одного якнайдовше.

Часи змінилися, але логіка — та ж сама. Коли в мордора були величезні територіальні здобутки в Україні, допомагали нам; коли стала перемагати Україна, допомогу припинили; коли ініціатива знов у мордора, допомагають нам.

Це не залежить від країн і офіційних персоналій, це — “хід історії” від тих, хто вирішує. “Світовий уряд” — назва умовна, але ж краще, ніж “конгломерат жирних котів” тощо.

Тож користуємось, але надто не тішимось.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…117

117

12

3

14

19

101Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *