Олександр Кірш: Чому Трамп не здасть Україну: ключ — в його численних камео — Блоги | OBOZ.UA

Я вже писав, що двадцять друга поправка до Конституції США, яка не дозволяє ставати президентом більш ніж 2 рази, каже не про 2 рази поспіль, а про 2 рази взагалі, тобто третій термін є неможливим навіть якщо був розрив у часі, а тому не тільки для Байдена, але й для Трампа майбутнє президенство стане останнім (не кажу вже про їх вік).

Тож ми побачимо справжнього Байдена/Трампа, який вже може не озиратись на виборців, і якщо для Байдена головне це саме політика, адже він політик ледь не з дитинства, то з Трампом все інакше.

Я вважаю, що треба відволіктись від нашої звички бачити цілями балотування гроші, власний захист чи помсту. В Америці похід до влади це як та жінка, яка легко зробить чоловіка мільйонером, особливо якщо він мільярдер, — це стосовно грошей; для захисту від переслідувань, як кажуть фахівці, Трампу було б краще відмовитись від балотування взагалі — й американська Феміда одразу знайшла б засіб порахувати це підставою для закриття всіх справ; ну а щодо помсти, то в США президент потім знов стає звичайною людиною й все повертається.

На мою думку, особисто для Трампа ціль президентства зовсім інша — власна СЛАВА (в поєднанні зі славою Америки).

Про непомірну трампівську жагу до слави свідчать, приміром, його півтора десятки камео в фільмах, тобто виконання в коротеньких епізодах ролі самого себе, що загалом всі разом, до речі, не займають і трьох з половиною хвилин (камео найвідоміше — в “Один вдома — 2”).

І якщо для Рейгана акторська праця була саме акторською працею, то для Трампа це вочевидь стало засобом задоволення власних амбіцій. Символічним є, між іншим, епізод, в якому на Трампа демонстративно не звертають уваги, й характерним є його погляд: Еге ж!

То й що з цього? А от що.

Людина, для якої слава це найперше, справді може дієво захистити південний кордон США від мексиканців. Але така людина аж ніяк не може вивести США з НАТО: навпаки, американці його очолять і диктуватимуть всім іншим членам свої умови. Тож шантажувати виходом — так, вийти насправді — в жодному разі.

Головне ж — така людина ніколи не здасть Україну, ще й такій нікчемі, як пуйло. Україні достатньо буде висловити Трампу довіру й повагу — і він зробить для неї значно більше й швидше за Байдена.

Непрямо про це свідчить пропозиція Трампа не дарувати кошти Україні, а позичати, хоча й БЕЗ ОБОВЯЗКОВОГО ПОВЕРНЕННЯ, тобто аби не як Байден!

У разі перемоги Трампа на виборах офіційна риторика України має бути простою: Байден ображав, Байден недодавав, Байден здавав… І все буде добре. Слава України разом зі славою Америки стане славою Трампа. Зробимо Америку великою РАЗОМ.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…63

63

20

12

14

0

417Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *