Енергетика, мікроелектроніка і фінансовий сектор: Зеленський окреслив пріоритети наступних санкцій проти Росії

Президент України Володимир Зеленський намітив пріоритети наступних санкцій проти Росії. Він виділив три основні галузі.

Відео дня

Про це повідомив глава держави у Telegram. Президент заявив, що РФ робить активні спроби обійти санкції всіма способами.

“Відбулася зустріч з учасниками нашої санкційної групи, яка працює під керівництвом Андрія Єрмака та Майкла Макфола. Звіт про те, чого вже досягнуто в роботі з нашими партнерами заради санкцій проти Росії. Орієнтири на найближчий час. Зараз бачимо надто довгу санкційну паузу з боку партнерів. І надто активні спроби Росії обійти санкції”, – написав він.

Глава держави розповів, що зараз дуже важливо додати рішення вільного світу, який має захищати себе.

Він назвав пріоритети для запровадження додаткових санкцій проти РФ.

“Три пріоритети: подальші санкції проти енергосектору Росії, реальні обмеження поставок терористам чипів і загалом мікроелектроніки та подальше блокування російського фінансового сектору. Цей санкційний наступ світу має відновитися”, – зазначив Зеленський.

Як повідомляв OBOZREVATEL, з початку повномасштабної війни в Україні, розгорнутої країною-терористкою РФ, США конфіскували у всьому світі підсанкційних російських активів на загальну суму понад $1 млрд. Мін’юст США шукає можливості спрямувати ці гроші нашій державі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

2

2

0

1

0

0

0

17Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *