Екснардеп Деркач засвітився в Мінську і дав інтерв’ю дружині колишнього радника Трампа: ЗМІ розкрили гучні подробиці

Відео дня

Про це повідомляє видання “Белновости”. Журналісти розкрили гучні подробиці про “місію” цього інтерв’ю журналістки, та як російські пропагандисти викостовують її ролики у своїх цілях.

Екснардеп-зрадник Андрій Деркач довгий час утримувався від публічних виступів після початку російського вторгнення на територію України, але він здійснив це вперше в Мінську, давши інтерв’ю журналістці італійсько-американського походження Сімоне Манджіанте-Пападопуло, яка також має доволі неоднозначну репутацію. 

Ця журналістка є дружиною колишнього радника 45-го президента США Дональда Трампа Джорджа Пападопулоса, який був заарештований за звинуваченням у брехні і згодом був помилуваний Трампом під кінець його президентства. Ця ситуація була пов’язана з виборчим штабом Трампа, його зв’язками з Російською Федерацією та протистоянням із опонентами з Демократичної партії США.

Як зазначають журналісти, ймовірно, ця історія знову програється у новому контексті та з іншими учасниками, і Росія знову намагається вплинути на перебіг виборів у політичних союзників України, щоб мати перевагу над Збройними Силами України.

Так, зацікавленість Сімони Пападопулос у журналістиці виникла несподівано в той час, коли її чоловікмає проблеми із законом. До того ж її робота у цій сфері почалася з серій інтерв’ю у фільмі “Україна — вічне сьогодення”, який активно просувається російськими пропагандистами через державний канал RT. В цьому фільмі творці висувають ідеї про “подібність України до нацистської Німеччини”, “відсутність незалежності”, “контроль над Україною структурами Сороса” та інші улюблені мотиви російської пропаганди.

Крім того, режисери фільму натякали американській аудиторії, що американські демократи, особливо Джо Байден та Хілларі Клінтон, причетні до корупції в Україні (чоловік Сімони збирав компромат на Хілларі під час роботи у штабі Трампа). Отже, місія Сімони Манджіанте-Пападопулос розв’язує одразу два завдання — впливає на внутрішню політику США та реалізує наративи російської пропаганди.

Як повідомляв OBOZ.UA, справу колишнього народного депутата Андрія Деркача, якого обвинувачують у державній зраді та незаконному збагаченні, правоохоронці скерували до суду. Йому загрожує до п’ятнадцяти років в’язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у червні 2022-го СБУ викрила агентурну мережу ГРУ Росії в Україні. До неї входив одіозний депутат Андрій Деркач, який займався створенням низки приватних охоронних фірм у різних регіонах України, які мали допомогти РФ швидко захопити державу.

Також суд у США оприлюднив обвинувальний акт щодо колишнього народного депутата України Андрія Деркача. Вашингтон звинувачує колишнього українського політика у низці фінансових злочинів.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

16

3

16

1

1

0

9

51Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *