“Без брехні Путін – абсолютно ніхто”: Зеленський озвучив очікування від Саміту миру. Відео

Світова спільнота може примусити країну-агресорку припинити війну в Україні. Саме тому диктатор РФ Володимир Путін боїться Саміту миру у Швейцарії і намагається зірвати цей захід.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський. Український лідер послався на відповідну інформацію від розвідок.

“Саміт миру – це такий формат, який не дозволить Путіну більше брехати. А без брехні він абсолютно ніхто. Путін не просто хоче зірвати Саміт миру і багато що намагається для цього зробити. Він ще й боїться того, що може дати Саміт”, – зазначив український президент.

Зеленський запевняє, що світ здатен примусити Росію до миру й до дотримання норм міжнародної безпеки.

“Росії нічого протиставити світовій більшості: попри всю путінську брехню, він залежить від оточення – у широкому сенсі цього слова. Від міжнародного оточення – теж. Ніхто у світі не зацікавлений у цій війні, крім самого агресора, і кожен це насправді розуміє”, – підкреслив український лідер.

Зеленський також додав, що сьогодні говорив із президентом Кот-д’Івуару, якого запросив на Саміт миру, і обговорював підготовку до Саміту з маршалком Сенату Польщі.

Як повідомляв OBOZ.UA, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден, найімовірніше, пропустить український Саміт миру. Одночасно з цим заходом відбудеться збір коштів на передвиборчу кампанію Байдена у Каліфорнії, який він проводить разом з низкою голлівудських зірок та за участю експрезидента Барака Обами.

Днями президент Зеленський розповів про фінішну підготовку до Саміту миру, зазначивши, що у Швейцарії 15-16 червня зберуться делегації з усіх континентів.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

38

38

3

15

4

1

10Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *