Зеленський звільнив голову Тернопільської ОВА: чим він запам’ятався

Президент України Володимир Зеленський звільнив голову Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша. На цій посаді він пропрацював 3,5 роки.

Відео дня

Про це свідчить указ глави держави №859 від 28 грудня 2023 року. Документ опубліковано на сайті Офісу президента.

Зокрема, Труша звільнили з Тернопільської ОДА за поданою ним заявою.

“Звільнити Труша Володимира Любомировича з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою”, – йдеться в указі.

Варто зазначити, що Труш очолював Тернопільську ОВА з березня 2020 року. До цього він обіймав посаду голови Рогатинської районної державної адміністрації в Івано-Франківській області.

У 2019-му Труш закінчив Дубенську філію Відкритого міжнародного університету розвитку людини “Україна” (бакалавр права). З 2002-го по 2008 рік працював у структурі податкової міліції Івано-Франківської області.

У 2016-2019 роках займався підприємницькою діяльністю. З листопада 2019 року – голова Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Тернопільській області спалахнув скандал через те, що маму з дитиною не пустили до пункту обігріву. Людей виставили за двері у Центрі надання адміністративних послуг у місті Збараж.

Володимир Труш відреагував на інцидент, закликавши мешканців області, яких не пускають до пунктів обігріву, знімати інциденти на відео та публікувати їх на його сторінках у соцмережах, щоб оперативно реагувати на такі ситуації.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

1

1

0

0

0

0

1

0Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *