Зеленський і Орбан провели жваву розмову на саміті у Брюсселі: з’явилося відео

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан на саміті Євросоюзу в Брюсселі поспілкувався з президентом України Володимиром Зеленським. Про що говорили лідери двох країн, наразі невідомо, але бесіда була досить жвавою.

Відео дня

Такий висновок можна зробити з оприлюднених 27 червня кадрів трансляції з Брюсселя. Варто зазначити, що саме глава угорського уряду ініціював коротку розмову з українським лідером.

На відео із залу засідань Саміту ЄС, куди отримав запрошення й Володимир Зеленський, помітно, як Віктор Орбан особисто підійшов до українського президента й потис йому руку. Це сталось уже після підписання безпекових угод України з Євросоюзом, Литвою та Естонією.

Про що говорили лідери держав, залишається невідомим, проте можна зробити висновок, що короткий діалог Орбана й Зеленського вийшов досить емоційним.

Нагадаємо, що 27 червня президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом у Брюссель. Глава держави взяв участь у засіданні Європейської ради та двосторонніх переговорах.

Він заявив, що Україні необхідні конкретні кроки, які допоможуть наблизити справедливий і тривалий мир для українців. Глава держави зазначив, що це також зміцнить надійну стабільність для всіх країн світу.

Раніше повідомлялося, що Україна 25 червня офіційно розпочала переговори щодо членства в ЄС: почала працювати міжурядова конференція. Методику вступу кардинально не змінювали, хоча її адаптують під ситуацію у кожній із країн. Україні доведеться виконати цілу низку умов, які містяться у 33 розділах.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

79

3

11

79

2

0

156Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *