Залужний та Буданов зустрілися з колегами зі США та Британії – обговорювали потреби ЗСУ

Залужний та Буданов зустрілися з колегами зі США та Британії – обговорювали потреби ЗСУ

Фото: скріншот

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний разом із керівником ГУР Кирилом Будановим та іншими генералами провели зустріч із американськими та британськими партнерами. Вони обговорили потреби українських військ та ситуацію на фронті. Про це повідомляє Головнокомандувач ЗСУ у соцмережах.

У переговорах також брали участь командувач Військово-морських сил Олексій Неїжпапа та заступник Головнокомандувача ЗСУ генерал Михайло Забродський. Партнерів докладно ознайомили з оперативною ситуацією по всьому фронту. Вони також заслухали командирів і обговорили обстановку, що склалася в угрупованнях військ. Зокрема, Залужний представив наше бачення розвитку подій на передовій.

– Обговорили потребу української армії у снарядах, озброєнні та військовій техніці. Очікуємо на гарні новини. Також зупинилися на питаннях посилення нашої протиповітряної оборони, додаткового транспорту для евакуації поранених, пошуку шляхів з ремонту техніки та відновлення боєздатності військових частин. Окремою темою було розглянуто ситуацію у Чорному морі. Вдячний партнерам за плідну роботу та підтримку у боротьбі з російським агресором, – розповів Залужний.

Ці переговори відбулися напередодні зустрічі у форматі “Рамштайн”, яка призначена на 19 вересня. На ній Україну вперше представить новий міністр оборони Рустем Умєров. Однією з ключових тем нової зустрічі стануть нагальні потреби України для продовження контрнаступу.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *