Залужний прокоментував скандал із заявою Мартинюк

Фото: facebook.com/CinCAFU

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що позаштатні помічники не мали права давати коментарі від імені Генштабу. Так він відреагував на слова Алли Мартинюк про те, що родичам мобілізованих не потрібно “впадати в істерію”, адже “все одно ми помремо”.  Про це Залужний написав у Телеграмі.

– Позаштатні помічники не мали права публічно від імені нібито Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного коментувати будь-які питання, а все, що вони говорили на камеру – їхня особиста думка і ніяк не стосується позиції голови. Також інформую, що від 28 грудня 2023 року у мене немає помічників-консультантів на громадських засадах, – сказав він.

28 грудня вийшло інтерв’ю Мартинюк на Youtube-каналі «Ісландія». Заяву про мобілізацію обговорювали у соцмережах. Після скандалу Мартинюк записала відео, де сказала, що її слова вирізали з “годинного інтерв’ю” і “перекрутили”. Також вона заявила, що “нікого не посилала на смерть”, адже сама займається допомогою війську вже 10 років. За словами Мартинюк, вона хотіла донести думку, що родичам мобілізованих не потрібно фокусуватися на поганому.

Мартинюк – акторка, співачка та волонтерка. У 2022-2003 році була учасницею російського гурту “Словки”, на той час переїхала до Москви. З початком війни на Донбасі почала волонтерити. На фронті отримала позивний «Бріджит».

ДОСЛІВНО 

Алла Мартинюк в інтерв’ю “Ісландії”

– Зараз я бачу, як комусь повістку дали, одразу там мами пишуть, вони одразу в істериці і ледь не прощаються з життям своїх синочків. Це неправильно, не потрібна ця істерія, потрібно вірити в те, що ваш син герой, він найкращий цвіт нації. Все-одно ми всі помремо, ми всі не вічні, але навіть якщо це станеться, піти з цього життя гідно — це набагато краще, ніж іти вулицею і на тебе впаде цеглина чи переїде машина, бувають різні ситуації.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *