“Уряд Орбана – специфічна група людей”: Стефанішина розповіла про труднощі переговорів з Угорщиною

Україні та Угорщині вдалося досягти успіху під час напружених переговорів. Проте уряд Віктора Орбана охоплює “специфічну групу людей”, тому угорська сторона зберігає специфічний підхід до переговорів.

Відео дня

Зокрема, угорська влада продовжує розповідати про нібито утиски угорців на Закарпатті. Про це у коментарі телеканалу “Ми – Україна” розповіла віцепрем’єр-міністерка із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

За її словами, уряд Орбана хоче визнати весь Закарпатський регіон “традиційно угорським” з урахуванням навіть тих населених пунктів, де угорці ніколи не мешкали.

“Угорська влада, саме уряд прем’єра Орбана, – це дуже специфічна група людей, які мають специфічні підходи до переговорів. Є діалог, він непростий тому, що є специфіка, але ми робимо свій внесок у наше європейське майбутнє”, – заявила Стефанішина.

Також вона додала, що Угорська національна спільнота вкотре виступила на підтримку України та запевнила угорський уряд, що жодних утисків з боку української влади на Закарпатті немає.

Нагадаємо, Угорщина висунула Україні список із 11 вимог для того, щоб розблокувати вступ нашої країни до Євросоюзу. Більшість із них стосується національних меншин в Україні.

Як повідомляв OBOZ.UA, Європейський Союз 25 червня розпочав переговори про вступ до блоку України. Це означає фактичний старт нового етапу євроінтеграції України, який може затягнутися.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

3

1

0

3

0

0

00Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *