У Верховній Раді ініціювали звільнення Безуглої з посади голови підкомітету

Народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ірина Фріз ініціює звільнення депутатки з фракції “Слуга народу” Мар’яни Безуглої з посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю.

Відео дня

Про це Фріз повідомила на сторінці у Facebook.

“Завтра має відбутись засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Після серії дописів в соцмережі Мар’яни Безуглої, які створюють підвалини для руйнування єдності в суспільстві, підривають довіру до військового керівництва держави в умовах воєнного стану, згідно рішення нашої фракції ініціювала розгляд на Комітеті питання щодо позбавлення її посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю”, – пише Фріз.

“Якщо для відкликання Мар’яни Безуглої з посади заступника комітету потрібно рішення парламенту, яке блокується попри наявність вже двох постанов від представника президента в парламенті, члена нашого Комітету Федіра Веніславського та співголови фракції “Європейська Солідарність” Ірини Геращенко, то для позбавлення керівництва підкомітету достатньо рішення Комітету з нацбезпеки. Розраховую на готовність членів Комітету розглянути питання та ухвалити рішення”, – зауважує депутатка.

“Наголошую, що політики мають припинити дискредитацію військових. Питання стосується спроможності держави протидіяти не лише зовнішньому ворогу, а й внутрішнім дестабілізаціям”, – переконана Ірина Фріз.

99

99

5

6

3

0

5

555Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *