”Лютий треш”: Безугла накинулася з новими звинуваченнями на адресу Залужного і обурила мережу

Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, народна депутатка від “Слуги народу” Мар’яна Безугла накинулася з новими звинуваченнями на адресу головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Цього разу вона заявила, що Генштаб нібито не мав план дій у попередні роки, а також те, що через нібито бездіяльність Залужного напередодні війни не було закуплено дронів.

Відео дня

Українці обурилися такими заявами депутатки, підтримавши головкома. Відповідні коментарі вони залишали на сторінці Безуглої у Facebook.

“Я згадую Залужного на заслуховуванні в Комітеті з узгодження закупівель, який заявив усім присутнім, що дрони не потрібні. І в нас було закладено буквально кілька дронів в оборонні закупівлі, надані як пропозиція військовим керівництвом. Всі ці документи є, звичайно”, – написала нардепка.

Безугла стверджує, що в той час Міністерство оборони затверджувало все, що давали військові, та пересилало на Комітет. Вона також зазначила, що відсутня незалежна система оцінювання ефективності проведених операцій ЗСУ, і додала, що “спроби її запровадити наштовхувалися на внутрішній опір”.

Депутатка також заявила, що заради перемоги потрібно змінювати армію.

Користувачі соцмереж назвали допис Безуглої “лютим трешем”. Вони наголосили, що ніхто не має права так паплюжити в розпал війни головкома.

Українці наголосили, що провокативні дописи проти Залужного роз’єднують суспільство та розхитують ситуацію в Україні. Коли потрібно максимальне єднання, то Безугла “сіє розбрат”, що 100% не йде на користь державі.

Напередодні Мар’яна Безугла зібралася відправити головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного у відставку. Причиною цього вона назвала те, що “військове керівництво” нібито не має плану війни на 2024 рік, оскільки не надало його їй.

Нагадаємо, волонтер Роман Бурко у Facebook написав, що у такий спосіб Безугла “вчинила чергову інформаційну провокацію, яка має ознаки спланованої ІПсО в інтересах певних політичних груп та грає на руку країні-агресору РФ”. Також, за його словами, нардепка “вкотре озвучила свої голослівні та нічим не підкріплені обвинувачення на адресу українського командування і головнокомандувача ЗСУ”.

Крім того, Бурко повідомив, що аналітики міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm проаналізували допис Безуглої і дійшли висновку, що “вона намагається грати на емоціях людей, яким невідомо, що ніхто з командирів ЗСУ, включно з головнокомандувачем, не має доповідати Мар’яні Безуглій про стратегічні плани”.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше Безугла запустила вкрай дивне опитування. Заступниця голови парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки переймалася питанням, чи бажають українці смерті депутатам Верховної Ради.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

96

5

96

17

12

4

34

363Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *