Військові готують нові кроки, щоб росіяни втрачали більше техніки та логістики, – Зеленський

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що військові готують рішення, щоб збільшити втрати російських окупантів у техніці та логістиці. Про це президент сказав у своєму традиційному відеозверненні.

За словами президента, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та начальник Генштабу ЗСУ Анатолій Баргілевич зранку в понеділок виступили у доповідях. Вони розповіли про один із ключових напрямків на фронті – Покровський, а також про ситуацію в Донецькій та Харківській областях.

– Також обговорили деякі наші принципові рішення – кроки, які готуємо, щоб окупант втрачав більше своєї логістики, більше техніки, більше своїх сподівань розширити війну. Для Росії все це має закінчитися програшем, і лише так програє сама ідея війни проти України, – наголосив президент.

Глава держави розповів, що для програшу Росії робота йде не лише на фронті, а й у сфері дипломатії. Він також традиційно подякував усім, хто захищає Україну та допомагає це робити.

  • 29 червня український лідер Володимир Зеленський, реагуючи на нещодавні обстріли житлової багатоповерхівки у Дніпрі, запевнив, що в Україні вже триває підготовка нових рішень для захисту громадян від російського терору та обстрілів.
  • 28 червня Зеленський сказав, що Україна цього року представить “зрозумілий і детальний” план закінчення війни, який включає питання енергетики, продовольчої безпеки та обмінів полоненими.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *