”Треба зміцнювати внутрішню єдність”: Порошенко закликав провести зустріч лідерів фракцій з президентом

Петро Порошенко, виступаючи з трибуни Верховної Ради, закликав продемонструвати внутрішню єдність, припинити атаки на ЗСУ і провести зустріч лідерів фракцій з президентом. Політик подякував за численні слова підтримки протягом останнього тижня і зауважив, що керівництво парламенту не може перетворюватись на інструмент для політичних чвар.   

Відео дня

“Хотіли вдарити по мені, а вдарили по Україні, і за це треба буде відповідати. Але замість поїздки за кордон ми 65-й раз за 650 днів поїхали на фронт. Ми їздимо не селфі робити, а кожного разу передаємо підтримку Збройним силам – від 5 до 20 млн грн, загалом на 4 млрд”, – нагадав Порошенко.

За його словами, більше ніж про снарядний голод, бійці зараз говорять про необхідність єдності. єдності між Україною і партнерами, між політичним і військовим керівництвом країни, між владою і опозицією.

“І не намагайтеся списувати проблеми на російське ІПСО. Треба вирішувати проблеми… 14 грудня президент має бути в Брюсселі, так як я це робив, і вирішувати будь-які складні питання. Це завдання для президента. Перспектива отримати 50 млрд макрофіну є цілком реальна і оптимістична. А от з рішенням про початок переговорів про вступ в Євросоюз треба працювати”, – зазначив Порошенко.

Політик підкреслив, що єдність – це не слова, а дії.

“Тому людина, яка дискредитує ЗСУ, має бути позбавлена мандату, або як мінімум відкликана з комітету, а ви звільняєте Веніславського… Я наголошую, треба об’єднатися, провести зустріч лідерів фракцій з президентом і перемагати єдністю”, – резюмумав Порошенко.

 

24

24

1

3

14

2

2

0Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *