“Свідчення відчаю!” У МЗС відреагували на оголошення Зеленського у розшук у Росії

В українському Міністерстві закордонних справ відреагували на те, що в РФ оголосили в розшук президента України Володимира Зеленського. Такі дії агресора є свідченням відчаю російської державної машини та пропаганди. 

Вони вже не знають, який ще новинний привід вигадати для привернення уваги. Про це сказано в коментарі пресслужби МЗС, опублікованому на офіційному сайті відомства. 

Також у відомстві нагадали, що російський диктатор Володимир Путін – це той, кого дійсно підозрюють у воєнному злочині, а саме в незаконній депортації українських дітей із окупованих територій до РФ. 

“Принагідно нагадуємо, що на відміну від нікчемних російських оголошень, ордер Міжнародного кримінального суду на арешт російського диктатора Володимира Путіна за підозрою у вчиненні воєнних злочинів є цілком реальним і підлягає виконанню в 123 державах світу”, – сказано в повідомленні. 

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Росія на третій рік повномасштабної війни проти України вирішила оголосити президента Володимира Зеленського в розшук. Він нібито порушив якусь статтю Кримінального кодексу РФ. Разом із Зеленським вони розшукують і командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Павлюка.

– Міністерство внутрішніх справ Росії також оголосило у розшук Петра Порошенка, п’ятого президента України. Його розшукують за якоюсь “статтею” Кримінального кодексу РФ.

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

10

6

3

10

2

0

314Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *