”Що ви йому руки тиснете?” Данілов нагадав прихильникам переговорів із Путіним про вбитих українських дітей

Умови України щодо закінчення війни залишаються незмінними – це вихід на кордони 1991 року та притягнення Росії до відповідальності за всі воєнні злочини, вчинені на території нашої держави. А домовлятися з РФ немає сенсу, адже вона ніколи не дотримується того, що обіцяє.

Відео дня

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов у свій день народження в ефірі каналу “1+1”. Він сказав, що вважає нісенітницею заклики до України сісти за стіл перемовин з Росією (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Вони (росіяни – Ред.) нічого не дотримуються, тому з ними не можна домовлятися. Вони повинні понести відповідальність за все, що вони зробили, виплатити компенсації, а потім з ними про щось можна говорити”, – констатував Данілов.

Секретар РНБО нагадав, як у 1997-му Київ уклав договір “про дружбу, співпрацю та партнерство” з Москвою, та чим це закінчилося.

Також Олексій Данілов нагадав прихильникам ідеї переговорів Києва та Москви про вбитих росіянами українських дітей.

“Людина, яка вбила 500 наших дітей, не має нести за це відповідальність? Що це за світ? Що ви з ним зустрічаєтесь? Що ви йому руки жмете?” – емоційно додав Данілов.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

Під час переговорів з президентом Туреччини російський диктатор Володимир Путін назвав контрнаступ ЗСУ “провалом” та заявив про готовність до мирних переговорів. За його словами, РФ розглядає варіант вирішення війни мирними переговорами.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що будь-які домовленості з російським диктатором Володимиром Путіним не здатні привести до жодних позитивних результатів, оскільки Кремль не дотримується власних обіцянок. Про це глава держав сказав під час виступу на форумі Ambrosetti в Італії.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

16

16

2

4

1

0

2

206Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *