”СБУ займається”: Данілов розповів про проєкти російських спецслужб в Україні і згадав про Арестовича

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що російські спецслужби починають використовувати відомі російськомовні проєкти в Україні у своїх інтересах. Він натякнув, що це стосується і ексрадника Офіса президента Олексія Арестовича.

Відео дня

Цими проєктами вже займається Служба безпеки України. Про це секретар РНБО розповів в інтерв’ю виданню “Ліга”.

“Я не знаю, з якого переляку там хтось (Арестович, – ред.) з ланцюга зірвався і почав махати крилами. Але я можу сказати, що в них з’явилася конкуренція. Зараз Бойко конкурує з іншими російськомовними, хто ж буде забирати на себе (російськомовний електорат, – ред.). Один каже, що “це наш улюблений таксист”, інший за стіл з ним сідає…” – сказав Данілов.

Він додав, що скоро “з політичного кладовища” будуть повертатися “жінки за мир” та “світле майбутнє”.

“Ми побачимо дуже багато проєктів, які сьогодні знаходяться в екзилі. Росіяни з ними дуже потужно працюють. Повірте, ніяка реанімація їм вже не допоможе”, – переконаний секретар РНБО.

Він зазначив, що російські спецслужби починають використовувати всю цю фронду в своїх інтересах.

“І якщо Служба безпеки не буде займатися своїми справами… Вона має дуже уважно стежити за ними, дуже уважно це все відпрацьовувати. Повірте, сплине час, ми з вами багато побачимо”, – сказав секретар РНБО.

Данілов наголосив, що СБУ вже займається подібними кейсами, проте результати будуть не так швидко, як комусь би хотілося.

Нагадаємо, колишній радник глави ОП Олексій Арестович, який заявив про намір балотуватися у президенти й запропонував переговори з країною-агресором Росією, підтвердив, що втік із країни. Він поскаржився на нібито переслідування – прослуховування у будинку, стеження та візити правоохоронців.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше Арестович заявив про намір балотуватися на майбутніх президентських виборах та опублікував передвиборчу програму політичних, економічних, соціальних, військових та інших реформ із 14 пунктів. Новина викликала велике обурення в українців.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

13

13

5

7

2

0

1

55Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *