Президентка Європарламенту прибула з візитом до Києва. Фото

Президентка Європейського парламенту Роберта Мецола вранці 9 травня, у День Європи, прибула до Києва. На залізничному вокзалі її зустрів голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

Спікер ВР поділився відповідним фото на своїй сторінці у Facebook. Він нагадав, що Європарламент був першим інститутом у ЄС, який виступив за надання нашій країні статусу кандидата на членство у Євросоюзі.

“Європарламент завжди мав сильний голос, коли йшлося про створення міжнародної коаліції на підтримку нашої боротьби за свободу та європейські цінності, коли йшлося про постачання зброї в Україну та посилення санкційного тиску проти Росії. І Україна завжди це цінуватиме”, – зазначив Стефанчук.

У своєму акаунті на платформі Twitter (X) Мецола написала: “Знову у країні відважних. У Києві в День Європи“. Вона показала відео зустрічі із головою ВР України. Стефанчук подарував Мецолі квіти.

Як писав OBOZ.UA, до Києва 9 травня також приїхала федеральна міністерка розвитку та економічного співробітництва ФРН Свенья Шульце. Представниця Соціал-демократичної партії Німеччини візьме участь у Міжнародному саміті міст і регіонів.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

10

10

1

4

3

0

01Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *