Порошенко закликав Раду створити ТСК з питань фортифікацій

Верховна Рада повинна взяти під контроль будівництво фортифікаційних споруд. Народні депутати зобов’язані зробити все можливе для захисту українських військових на фронті.

Про це з трибуни парламенту заявив лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко.

“Пан Голова повернувся із закордонного відрядження, я так розумію, проблем в нього з виїздом за кордон, на відміну від решти народних депутатів, немає, він у нас особа привілейована. Я хочу наголосити, що ні вчора, ні сьогодні питання створення ТСК по фортифікаційним спорудам не з’явилося. Парламент має бути свідомий своєї місії: щоденна праця, виконання конституційних функцій, формування контролю уряду, прийняття законів, формування бюджету. І все це має бути присвячено виключно одній справі – обороні держави, посиленню армії”, – сказав Порошенко.

Лідер “Євросолідарності” вважає, що замість вирішення проблем Верховна Рада займається окозамилюванням, а депутатів використовують в якості “потьомкінських деревень” для вивезення на один зразковий ВОП – це категорично неприйнятно.

“Військо дуже добре знає ситуацію з фортифікаційними спорудами, бо їм нема куди відійти на другу лінію оборони. Так було в Авдіївці, коли наші воїни відійшли в чисте поле і отримали пропозицію лопатами копати собі окопи. Воїн має воювати, а ми з вами – забезпечити фортифікаційні споруди. І тут вже неможна кивати на партнерів, на те, що грошей не дали, зброю не дали. Це – наше з вами завдання”, – наголосив Порошенко.

“Знаю, що таке і на запорізькій ділянці. Коли воїни нори риють проти FPV-дронів русні”, – констатує п’ятий президент.

“Поставте на голосування питання фортифікаційних споруд. Кожна копійка має бути контрольована і кожен день ми маємо звітувати, що ми зробили для армії. Декому відповісти на це питання буде дуже складно. Створіть комісію, побійтесь Бога”, – закликав Порошенко.

6

6

0

0

1

0

00Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *