Порошенко закликав євродепутатів прискорити початок вступних переговорів для України

Петро Порошенко під час зустрічі з делегацією голів комітетів Європарламенту на чолі з Головою Комітету із закордонних справ Девідом МакАллістером, яка відбулася у Верховній Раді, закликав євродепутатів сприяти початку переговорів про вступ України до ЄС та продовжити економічну підтримку нашої держави. Він також подякував за постійну активну підтримку з боку Європейського Парламенту у зміцненні демократичних інститутів в Україні, відсічі російської агресії та відновленні територіальної цілісності нашої держави.

Про це Порошенко повідомив у Facebook. П’ятий президент також закликав продовжити термін дії лібералізованого торговельного режиму в умовах війни.

“Закликав європарламентарів сприяти якнайшвидшому започаткуванню переговорів про вступ України до ЄС та продовженню терміну дії лібералізованого торговельного режиму в умовах війни”, – написав пʼятий президент.

Петро Порошенко також наголосив на важливості здійснення кроків щодо забезпечення поваги до верховенства права, парламентського плюралізму та прав опозиції в Україні відповідно до стандартів ЄС та Ради Європи, що сприятиме прискоренню вступних переговорів.

25

25

4

3

2

2

317Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *