До Києва прибув із візитом глава комітету закордонних справ парламенту Естонії. Фото

Естонський політик Марко Міхкельсон, голова комітету із закордонних справ Рійгікогу (парламенту Естонії), 26 березня відвідав Україну. Він прибув до Києва потягом.

Фотографією, знятою у столиці України, Міхкельсон поділився вранці у вівторок на своїй сторінці у Twitter (X). Він сфотографувався на тлі потяга УЗ із намальованим гербом.

Доброго ранку, Києве!” – привітав політик мешканців української столиці.

Міхкельсон уже неодноразово відвідував нашу країну і 1 березня 2024 року отримав Орден “За заслуги” ІІ ступеня за всебічну підтримку України.

На сайті нашого посольства в Естонській Республіці наголошується, що політик “провів сотні годин у потягах і літаках, щоб відвідати лінію фронту, підтримати українських бійців, що борються за свободу й незалежність, дав тисячі інтерв’ю та коментарів, щоб роз’яснити естонцям, європейцям, усьому світу те, що відбувається” .

Марко Міхкельсону 54 роки, він є політичним діячем і журналістом. У Рійгікогу входить до парламентської групи дружби Естонія-Україна.

Як писав OBOZ.UA:

– 21 березня Київ відвідав міністр оборони Естонії Ханно Певкур. Він оголосив про надання нового пакету військової допомоги на суму 20 мільйонів євро. У ньому, окрім іншого, будуть артилерійські боєприпаси та снаряди меншого калібру.

– Прем’єр-міністерка Естонії Кая Каллас закликала країни Європи не повторювати повторити помилок Таллінна перед Другою світовою війною й інвестувати значні кошти в оборону, щоб не бути захопленими зненацька. Якщо Україна програє війну – наступною ціллю Росії стане хтось із них.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

10

10

0

2

0

0

01Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *