Олександр Кірш: Щодо голосування України в ООН проти Ізраїлю — Блоги | OBOZ.UA

Перш за все, маю питання: чому всі кажуть про напад на Ізраїль 7 жовтня саме бойовиків ХАМАСу, а не арабів Гази?

Відео дня

На Україну напала росія, а не партія “єдина росія”. Агресію у Другій світовій здійснила Німеччина, а не нсдап. Чему для Гази — виключення?

Так, там немає арабської держави: не стали створювати. Але ж в них було щось на кшталт парламенту/рейхстагу, який вони обрали, голосуючи за ХАМАС. А тепер про них кажуть, що вони — невинні жертви. Чому ж так? Народи відповідальні за тих, кого обирають.

Втім, це, звичайно, не означає, що має бути помста арабам заради помсти: йдеться тільки про забезпечення Ізраїлем своєї безпеки на майбутнє. Але ж таке право на безпеку в нього має бути.

Й окрема розмова — щодо відсутності в Палестині арабської держави. Якщо її немає, чому Україна бачить аналогію у протистоянні Ізраїлю бездержавним арабам із загарбницькою війною мордора проти України? У нас держава — на відміну від арабів Палестини — є, тож яка тут аналогія?

Не кажучи вже про те, що араби свою війну почали, а Україна — від агресії захищається. Тобто знову: яка ж у нас з ними може бути аналогія?

Й чому тоді Україна в ООН проголосувала, боючись аналогії, за антиізраїльську резолюцію? (Я навіть не одразу в це повірив, хоча раніше прецеденти вже були, й вирішив, що тепер таке вже неможливо й це фейк. Але виявилось, що й зараз можливо все.)

Ми прагнемо отримати від Сполучених Штатів спільний пакет допомоги Ізраїлєві й Україні. Й при цьому голосуємо проти Ізраїлю — це як??? Штати — за, а Україна — проти???!!! Навіть не утрималась!!!

Коли просимо допомоги — свою аналогію бачимо з Ізраїлем, коли ж голосуємо в ООН — асоціація в нас вже протилежна??? Недалекоглядно. Україна проголосувала, зокрема, навіть за те дике твердження, що Ізраїль окупував власну столицю Єрусалим! Сором і ганьба. Й безглуздість.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

177

177

141

77

105

39

121

53Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *