Олександр Кірш: Що насправді сказав Путін нового щодо миру в Україні: перекладаю з російської — Блоги | OBOZ.UA

По-перше, вже самий факт того, що пуйло робило заяву на зустрічі з керівництвом свого МЗС, не просто підкреслює, а однозначно свідчить: ця заява адресована тільки Заходові.

Відео дня

По-друге, його багатометрова відстань від лаврова на протилежному кінці стола була настільки демонстративною, що мусить переконати — це воно, справжнє пуйло, а не клон, як інколи було, тобто це звернення має особливе значення.

По-третє, єдиною справжньою новацією в пуйловому виступі була вимога віддати росіі — поряд з усіма захопленими рф територіями — навіть ті частині Донецької, Луганської, Запорізької й Херсонської областей, які контролюються Україною, тобто розмежування має бути не за лінією фронту, а ще й з величезним бонусом для мордора.

Так путін сигналізує Байденові, що допоможе йому зберегти обличчя, якщо “остаточне завершення конфлікту” буде досягнуто все ж таки за лінією фронту: це стане його, Байдена, особистою перемогою, це він спромігся вибити для України кращий варіант, щоб не віддавати ще й ті території, де зараз українські війська, тобто жодного зайвого клаптику.

Така собі противага “кордонам 91-го” — лінія фронту тоді стає вже немов би компромісом.

Це — “мирний план” пуйла, його меседж і до G7, і до Саміту миру. Слабкість Заходу породжує такі знущання. Якщо реакція Америки й Європи на продемонстроване відверте нахабство не буде адекватною й відповідно дуже різкою, саме на подібні зухвалі витівки обережний Захід і заслуговує.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…58

58

7

4

9

4

176Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *