Винниківська тютюнова фабрика вимагає негайного втручання ДБР і ГПУ, щоб розблокувати роботу підприємства

“Часи Януковича повертаються!”, “Тиск на бізнес постійно зростає”, “БЕБ займається беззаконням і свавіллям, його слід негайно перезавантажити!” – з такими резонансними заявами виступила пресслужба Винниківської тютюнової фабрики, протестуючи проти блокування діяльності підприємства через протиправні дії Бюро економічної безпеки України.

Пресслужба відзначає, що через ці протиправні дії БЕБ фабрика не може працювати вже п’ять останніх місяців. “БЕБ саме не розуміє, що шукає і що хоче знайти, і нічого протизаконного не знаходить. Особливо нищівним та збитковим для фабрики став останній місяць, коли БЕБ, спираючись на нову ухвалу суду, знищує підприємство, його напрацювання за десятки років та репутацію”, – заявляє компанія.

Надзвичайні фінансові збитки завдано і фабриці, і Державному бюджету України, оскільки цього року підприємство планувало сплатити до бюджетів усіх рівнів понад 8,5 млрд гривень. Торік, у 2023 році,  фабрика сплатила понад 7 млрд. гривень. Виробничий план передбачав збільшення обсягів виготовлення продукції і, відповідно, платежів до бюджету. Цей план працівники БЕБ зірвали! Це в умовах війни, яку веде Росія проти України, інакше як диверсією внутрішнього ворога назвати неможливо!

З огляду на це підприємство вимагає перезавантаження діяльності Бюро економічної безпеки України та негайного втручання в цю ситуацію ДБР та Генеральної прокуратури України,. Слід невідкладно дати правову оцінку діяльності БЕБ та розблокувати виробничу діяльність фабрики.

“Ми здогадуємося, хто є замовником цієї атаки на підприємство і безпосереднім куратором цього беззаконня, і ми обов’ язково найближчим часом зробимо цю інформацію публічною”, – йдеться у заяві прес-служби фабрики.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *