Невідомі пишуть у соцмережах брехливі повідомлення від імені Віталія Кличка

Фото: t.me/vitaliy_klitschko

У соцмережах та месенджерах з’явилися фейкові канали, які поширюють неправдиві повідомлення від імені столичного градоначальника Віталія Кличка. Про це попередила пресслужба партії “УДАР Віталія Кличка”.

– У соціальних мережах та месенджерах з’явилися фейкові канали, які намагаються імітувати онлайн-представництва команди Віталія Кличка. Їхні публікації містять хибні факти і мають провокаційний характер, проте широко тиражуються провладними телеграм-каналами та медіа. Ця хвиля брехні та фейків, спотворення реальності свідчить про продовження наступу окремих представників центральної влади на незалежні медіа, підприємців та опозицію, – заявляють в “УДАРі Віталія Кличка”.

У партії зазначають, що замість боротьби з корупцією в Україні борються зі свободою. За їхніми словами, окремі представники центральної влади замість боротьби з корупцією у власних лавах витрачають бюджетні кошти на те, щоб знищити свободи, за які сьогодні бореться Україна. Пресслужба партії у зв’язку із цим закликала користуватися лише перевіреними джерелами інформації.

  • У грудні у телеграмі невідомі створили акаунт, використовуючи ім’я та прізвище міністра оборони України. Вони почали збирати дані, прикидаючись офіційним каналом інформації. У Міноборони зазначили, що Рустем Умєров не має Telegram-каналу.
  • Раніше у соцмережах поширили неправдиву інформацію про те, що чоловікам, які подали документи для отримання паспорта у закордонних представництвах ДП «Документ», видають тимчасові проїзні документи для повернення в Україну.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *