“Не дайте вас обманути”: Кулеба звернувся до Заходу, нагадавши про патологічну брехню Путіна

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба звернувся до західних партнерів із закликом не дати російському диктатору Володимиру Путіну їх обдурити. Чиновник нагадав: лідер Кремля – патологічний брехун.

Екскурс в історію очільник українського МЗС зробив на у соцмережі Х. Він зазначив, що Путін брехав завжди:

– про вибухи житлових будинків у 1999 році;

– катастрофу підводного човна “Курськ” у 2000 році;

– облогу школи в Беслані у 2004 році;

– вбивства Політковської у 2006 році, Магнітського у 2009 році, Нємцова у 2015 році та багатьох інших критиків, російських солдатів, які окупували Крим;

– збиття MH17, плани вторгнення в Україну.

“І це лише деякі з брехні у дуже, дуже довгому списку. Путін – патологічний брехун“, – констатував Кулеба.

Він зазначив, що так само сьогодні диктатор хоче звинуватити у теракті під Москвою Україну, країни Заходу – кого завгодно, попри відсутність будь-яких доказів.

Не дайте Путіну та його поплічникам обдурити вас. Їхня єдина мета – мотивувати якомога більше росіян загинути в їхній безглуздій і злочинній війні проти України, а також прищепити ще більшу ненависть до інших народів, не лише до українців, але й до всього Заходу”, – зазначив український міністр.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Рупори Кремля Маргарита Симоньян та Олександр Коц намагаються розігнати новий фейк про “український слід” у теракті в “Крокус Сіті Холлі”. Заявили, нібито найбільш імовірним організатором теракту в “Крокус Сіті Холі” у Москві може бути чеченський бойовик Абдулхакім Шишані. Він нібито з України координував спільні дії “українських та чеченських диверсантів”. 

– У Великій Британії застерегли російського диктатора Путіна від використання нападу на “Крокус Сіті Хол” для посилення війни проти України. Він заявив, нібито наша держава приготувала “вікно” на кордоні, аби пропустити на свою територію підозрюваних у нападі в Підмосков’ї.

– Член Бундестагу Майкл Рот закликав світову спільноту не дозволити Росії грати надто велику роль жертви після терористичних атак під Москвою. За словами політика, Німеччина висловлює співчуття Росії, але також не забуває, що сама РФ є терористичною державою.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

41

41

3

20

24

2

112Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *