”Майдан-3”: Зеленський розповів, як Росія хоче розколоти українське суспільство

Держава-терорист Росія продовжує вести війну проти України не лише зброєю, а й поширенням пропаганди. На інформаційному фронті вона прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створюючи хаос усередині країни.

Відео дня

Кінцевою метою цього плану, відомого як “Майдан-3”, є усунення чинної політичної влади. Про це заявив президент Володимир Зеленський у коментарі Bloomberg.

Він підтвердив, що українська розвідка володіє даними про дезінформаційну кампанію РФ, які також надійшли від партнерів Києва.

За його словами, назва й методи запланованої Росією операції зрозумілі.

“Майдан для них – це переворот, тому операція зрозуміла”, – сказав Зеленський.

Він додав, що українська влада не схилятиметься у питаннях вирішення війни на користь чогось, що нагадує заморожений конфлікт.

Нагадаємо: в ЗМІ поширилася інформація, що російські спецслужби з 1 листопада розпочали масштабну інформатаку “Майдан-3” задля дестабілізація України. Агресор планує проводити її по грудень 2023 року, поширюючи фейкові наративи про війну, владу й народ України, а також ставлення до цього в світі. Серед іншого, здійснюватиметься це через соцмережі, зокрема Telegram.

Куратором операції називають першого заступника керівника адміністрації глави РФ Сергія Кірієнка, ідеологом – одного з авторів проєкту “Новоросія” Владислава Суркова.

Як повідомляв OBOZ.UA, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що анонімність Telegram-каналів становить ризик для інформаційного простору України. За його словами, вони найчастіше поширюють недостовірну інформацію, російські вкиди, пропаганду та будь-які дані, оприлюднення яких шкодить країні в умовах війни.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

36

4

36

32

5

0

11

212Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *