Депутат Київради Костюшко задекларував колекцію самоварів – востаннє поповнював її у 2020 році

Фото: facebook.com/OlegK0stiushko

Депутат Київської міськради Олег Костюшко задекларував колекцію із 34 самоварів. Про це повідомив рух “Чесно” з посиланням на декларацію політика. Колекція політика поповнювалася протягом чотирьох років 31 грудня – востаннє у 2020-му. У декларації депутата зазначена вартість лише 17 із 34 самоварів, загальна сума становить 480 тисяч гривень. 

Олег Костюшко є прихильником антикварних виробів, 2020 року він про це написав у своїй соцмережі. Політик розповідав, що колекціонування самоварів для нього є “способом захисту від стресів”. На своєму YouTube-каналі Костюшко публікував відеоуроки, як правильно користуватись самоварами.

– Я колекціоную самовари лише ті, які ми із сім’єю використовуємо у побуті. Мені подобається купити на блошиному ринку старий занедбаний прилад і дати йому друге життя! А ще часто думаю про господарів, які володіли цими самоварами раніше, – говорив Костюшко про своє захоплення.

  • 1 серпня трьом депутатам Київської міськради висунули звинувачення в ухиленні від військової служби. Четверо військовослужбовців, включаючи трьох депутатів та одного помічника депутата, не приходили на службу протягом року, оформивши відрядження до Київської військової державної адміністрації.
  • 13 липня НАБУ оголосило у розшук депутата Київської міськради Владислава Трубіцина за звинуваченням в отриманні хабара на суму 1,39 млн гривень за розміщення точок сезонної торгівлі. Прокуратура оголосила його у міжнародний розшук.

Фото: portal.nazk.gov.ua

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *