“Даємо старт новому механізму комунікації з підприємцями”: Зеленський розповів про Всеукраїнську економічну платформу. Відео

Президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україні запустили новий механізм комунікації з підприємцями – Всеукраїнську економічну платформу. На ній буде представлено усю спільноту українського бізнесу.

Відео дня

У зверненні до українців та світу наприкінці 702-го дня війни, у п’ятницю, 26 січня, глава держави зазначив, що учасниками платформи будуть представники як малого, так і великого бізнесу з усіх регіонів України. Головне її завдання – дієва комунікація держави з бізнес-спільнотою.

“Зроблено в Україні” – це не просто бренд, це велика спільнота людей, мільйони українців і українок, які працюють на підприємствах. І це наші люди, які засновують підприємства, які створюють робочі місця для інших. Уся спільнота нашого бізнесу буде представлена на новій платформі”, – повідомив він.

Роботу платформи мають організовувати Кабінет міністрів разом з Офісом президента, обласними державними адміністраціями та експертами.

“Головне завдання – щоб це був інструмент дієвої комунікації. Щоб спілкування завжди підтримувалось операційними рішеннями – тим, що державні інституції роблять або змінюють, і тим, що створить нову, нормальну історію відносин, зокрема, між правоохоронцями та підприємцями”, – зазначив президент.

Зеленський додав, що бізнес потребує більшої упевненості, а Україна – більше “білої”, легальної економіки. Крім того, нашій державі необхідно більше українських виробництв та українського продукту різних галузей.

“Щойно підписав укази, які дадуть змогу створити саме такий комунікаційний механізм – Раду з питань підприємництва, – як це й визначено, зокрема, нещодавнім рішенням РНБО, і всеукраїнську платформу для активізації підприємництва та нашого, українського продукту”, – зазначив глава держави.

Президент повідомив, що провів нараду щодо фінансової ситуації, роботи податкової, податкових надходжень. Він зауважив, що головне для держави й суспільства – щоб у кожного з українських підприємців були можливості для більш активної економічної роботи.

“Я вдячний усім нашим підприємцям, кожному й кожній в Україні, хто залишається в державі, зберігає свої підприємства та робочі місця. Достойні робочі місця в Україні, робота кожного підприємства, яке залишається в легальному полі, – це одна з ключових основ української сили”, – наголосив Зеленський.

Він також розповів, що цього дня провів Ставку щодо ситуації на фронті в Україні та заслухав детальні доповіді про кожний із напрямків на передовій.

“Кожен в Україні знає, де зараз найбільш інтенсивно. Авдіївка, Марʼїнка, Купʼянський, південні напрямки – до кожного максимальна увага”, – проінформував глава держави.

Також на Ставці учасники проаналізували питання щодо снарядів для Збройних сил України – заповнення дефіцитів, постачання у війська, домовленостей із партнерами та власного виробництва.

“Окремо сьогодні обговорили захист нашої держави від російського повітряного терору – і прикордонних міст, і наших фронтових позицій. Ми працюємо, щоб збільшити кількість систем ППО, відповідних боєприпасів для захисту від російських авіанальотів та ракетних ударів. У контролі в небі багато в чому відповідь щодо контролю на землі”, – сказав Зеленський.

Окрім того, президент провів нараду щодо роботи з партнерами у Євросоюзі та відносин із державами-сусідами. “Раціональність у відносинах – це пріоритет. І готуємо наші відповідні кроки”, – підсумував він.

Як повідомляв OBOZ.UA, напередодні Зеленський розповів, що у Брюсселі офіційно розпочався процес скринінгу законодавства України. Саме він закладає основу для переговорів про вступ нашої країни в Євросоюз.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

8

0

8

5

2

1

4

0Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *