“Іншого і не очікували!” У РФ влаштували істерику через візит делегації Вірменії у Бучу

Делегація Вірменії відвідала понівечене російськими окупантами місто Буча на Київщині. У міністерстві закордонних справ Росії влаштували істерику у відповідь на таку поїздку їхніх союзників по Організації Договору колективної безпеки (ОДКБ).

Про візит до Бучі, який відбувся 2 червня, повідомили у Facebook Посольства Вірменії в Україні. Там зазначили, що голова адміністративного округу Нор Норк Єревана Тигран Тер-Маргарян та посол Вірменії в Україні Владімір Карапетян зустрілися з мером міста Буча Анатолієм Федоруком.

“Ми пишаємося мужністю українського народу і завжди готові підтримати Бучу та інші громади, що постраждали від бойових дій”, – наголосив під час візиту Тигран Тер-Маргарян.

Також делегація передала гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів закладам охорони здоров’я української сторони.

Представниця відомства Марія Захарова заявила, що це “відверто недружній крок”, у зв’язку з чим МЗС РФ направило ноту протесту в МЗС Вірменії. Так вона відповіла на запитання ЗМІ щодо оцінки дій та заяв делегації Єревана в Україні. 

“Розцінюємо відвідування міста Буча головами столичного адміністративного району Нор Норка Тиграном Тер-Маргаряном та вірменської дипмісії Володимиром Карапетяном як відверто недружній крок з боку офіційного Єревана”, – видала Захарова.

Вона зазначила, що МЗС РФ направило ноту протесту в МЗС Вірменії через передання країною допомоги на потреби ЗСУ та “недопустимі висловлювання” про підтримку України, озвучені делегацією.

“Від такого діяча, як Тигран Тер-Маргарян – соратника голови прозахідної партії “Республіка” Арама Саркісяна, ми іншого й не чекали. Прикро, що з цим солідаризується вірменська влада”, – сказала Захарова.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше Захарова стала посміховиськом у мережі, коли заявила, що колективний Захід нібито руйнує олімпійський рух. На думку Захарової, гендерна тема розвивається “семимільними кроками”, вбиваючи цілі види спорту, і “калєча сприйняття як глядачів, так і самих спортсменів”. Російські вболівальники у мережі висміяли такі слова своєї співвітчизниці, нагадуючи про її пристрасть до спиртних напоїв.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

61

27

0

61

4

0

01Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *