Зеленський в інтерв’ю французьким медіа назвав Путіна неадекватною людиною

Фото: скріншот з youtube.com/watch?v=PgU9V6qoNs4

Президент РФ Володимир Путін є «неадекватною людиною», що підтверджено його діями.  Про це лідер України Володимир Зеленський заявив під час інтерв’ю французьким медіа, що транслювалось BFM TV.

– У нас війна Росії проти України. І коли у нас представник іншої держави. І коли у нас представник Греції… Будь-якої держави. І ти робиш небезпечні кроки і попадаєш балістичною ракетою (на відстані) кілька сотень метрів від того місця, де цей лідер знаходиться… Я вважаю, що ти просто нездорова людина. І коли ви кажете «Які цілі у Путіна»… Ну він неадекватна людина. Перша ціль – руйнація будь-яким методом – України і всього живого, що в Україні є, – наголосив Зеленський.

Він додав, що «не дуже вірить» у використання Путіним ядерної зброї щодо інших країн світу.

– Тому що будь-який ядерний удар по території іншої держави з ядерною зброєю, це безумовна ядерна війна… А в те, що він (Путін. – Ред.) може вторгнутись – так (вірю. – Ред.) операція може стосуватись Балтійських держав – якщо це НАТО, може бути Молдова. Я впевнений, що він буде дестабілізувати Казахстан – для того, щоб мати діалог, щоб мати діалог з Китаєм, – сказав президент України.

Він додав, що плани Путіна «зрозумілі» – «багато дестабілізаційних точок у світі – і чим більше, тим більша його перемовна позиція».

Це не перший раз, коли Зеленський називає Путіна неадекватним. Подібним словом лідер України називав президента РФ в липні 2023 року в інтерв’ю бразильському мовнику Globo. Тоді Зеленський наголошував, що Путін є людиною, яка не поважає міжнародне право і яка є «справді неадекватною сьогодні людиною».

  • Російська ракета вдарила за 500 метрів від президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса під час їхнього спільного візиту до Одеси 6 березня. Делегації, які перебували з робочим візитом в Одесі, відчули на собі вплив удару та побачили «грибоподібну хмару» диму. 
  • 9 березня Зеленський зустрічався з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом. Під час розмови вони «висловили різні підходи до питання участі Росії в переговорах про завершення війни». 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *