Зеленський провів переговори з прем’єр-міністром Індії Моді: названо ключові теми

Президент України Володимир Зеленський у рамках робочого візиту до Італії зустрівся із Прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді. Вони обговорили подальший розвиток двосторонніх відносин між Індією та Україною та розширення торгівлі, особливо в контексті функціонування чорноморського експортного коридору.

Відео дня

Про це глава держави повідомив у своїх соцмережах. Також під час зустрічі Володимир Зеленський та Нарендра Моді обговорили питання підготовки до Глобального саміту миру у Швейцарії. 

“Обговорили розвиток двосторонніх відносин та розширення торгівлі, зокрема в контексті функціонування чорноморського експортного коридору. Розглянули можливість обміну досвідом використання нових технологій у сільському господарстві.

Говорили і про підготовку Глобального саміту миру та пункти порядку денного Саміту. Дякую Премʼєр-міністру Нарендрі Моді за спрямування на Саміт делегації високого рівня”, – повідомив президент.

Раніше повідомлялося, що лідери України та США підписали угоду про гарантії безпеки. Вона діятиме десять років. Зазначається, що сторони визнають цю угоду як підтримку до можливого членства України в альянсі НАТО.

Як повідомляв OBOZ.UA, 31 травня Україна підписала дві угоди про співпрацю у сфері безпеки та довгострокової підтримки – зі Швецією та Ісландією.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

6

6

6

3

2

0

20Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *