Зеленський призначив нового главу СБУ в Донецькій і Луганській областях

Головне управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях отримало нового начальника. Відповідно до указу президента Володимира Зеленського, ним став Олександр Надточій.

Відео дня

Документ опубліковано на сайті Офісу президента. Указ (№38/2024) Глава держави підписав 31 січня 2024 року.

“Призначити Надточія Олександра Миколайовича начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях”, – йдеться в тексті.

Надточій до цього працював на посаді першого заступника начальника ГУ СБУ на Донеччині та Луганщині – начальником 2-го управління.

Додамо, що цього ж дня (31 січня) своїм указом Зеленський звільнив Романа Семенченка – керівника Департаменту захисту національної державності СБУ.

Як писав OBOZ.UA:

– Увечері 29 січня в мережі з’явилася інформація про те, що Валерія Залужного нібито знято з посади головнокомандувача ЗСУ. Проте речник президента України Сергій Никифоров спростував це. У Міноборони чутки прокоментували так: “Шановні журналісти, одразу відповідаємо всім: ні, це неправда”.

– У Financial Times стверджують, що Зеленський нібито планував кадрові перестановки, але відклав звільнення через те, що інформація потрапила до ЗМІ.

– Що може стояти за “зливом” даних про нібито звільнення головнокомандувача, читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

9

1

9

7

4

1

3

0Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *