Зеленський прибув до Німеччини і розповів про заплановані переговори

Президент України Володимир Зеленський прибув до Німеччини. Там у нього заплановані важливі переговори з керівництвом держави.

Про це український лідер повідомив у Telegram. У Німеччині Зеленський візьме участь у Конференції з відновлення України та проведе переговори з федеральним канцлером Олафом Шольцом.

“URC2024 об’єднає уряди, десять із яких – на рівні прем’єр-міністрів, компанії та організації для допомоги Україні. В умовах російського повітряного терору термінові рішення для української енергетики будуть нашим основним пріоритетом”, – повідомив Зеленський.

Він зазначив, що проведе переговори з Олафом Шольцом щодо подальшої оборонної підтримки, розбудови української системи ППО та спільного виробництва озброєнь.

“Скоординуємо позиції напередодні Саміту миру, саміту Європейської ради та саміту НАТО”, – додав президент.

Також Володимир Зеленський планує зустрітись із президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром та президентом Бундестагу Бербель Бас. Окрім того, він відвідає військову базу, де проходять навчання українські військові.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Напередодні Зеленський розповів про прогрес у домовленостях щодо додаткових систем ППО та іншого озброєння для України. Також у нашій країні планується виробництво снарядів калібру 155 мм.

– Президент повідомив, що Росії не вдалося реалізувати Харківську операцію. Він наголосив, що ЗСУ успішно знищують усі російські підрозділи, які заходять.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

21

21

3

3

4

0

20Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *