Загрози захоплення Харкова немає, місто укріплене оборонними рубежами, – Зеленський

Фото: President.gov.ua

Загрози захоплення Харкова немає, місто надійно захищене оборонними рубежами. При цьому Харків не захищений від повітряних атак. Про це в інтерв’ю телемарафону розповів президент Володимир Зеленський.

– Харків сьогодні захищений. Не з погляду неба. Щодо наших оборонних рубежів, то Харків сьогодні не перебуває в небезпеці. – Заявив президент. – Те, що це бажана мета, то росіяни цього не приховують. Весь схід, такі міста, як Харків та Краматорськ, це їхня бажана мета. Але сьогодні ми впевнено захищаємо Харківську область, – наголосив Зеленський.

Президент також розповів, що Україна будує три лінії фортифікаційних споруд для подальшого захисту від можливого настання росіян. За його словами, будівництво фортифікацій відбувається навіть у тих напрямках, де немає бойових дій. За кілька місяців все буде здано. Але на деяких напрямках, як я сказав гарячих, уже 92-98% виконано робіт, сказав він.

  • У суботу, 5 квітня, близько 15 години по Харкову знову було завдано удару, ймовірно, КАБом. Внаслідок удару одна людина загинула. Також мінімум троє людей поранені.
  • Крім того, російські війська били Харковом у ніч з 5 на 6 квітня. Тоді було попадання поряд із житловою забудовою. Вже за годину окупанти завдали ще одного удару по Харкову. Наразі відомо про сім жертв, мінімум 11 поранених.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *