Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу у небі, – Зеленський

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що Сили оборони України мають далекобійне озброєння власного виробництва, яким здатні завдавати ударів по об’єктах на території РФ. А це вплине на зниження можливостей “воєнної машини” Кремля. Про це президент повідомив у соцмережах.

– У ці тижні багато хто вже побачив, що російська система війни має вразливості і що ми можемо досягти цих її вразливостей своєю зброєю. Я дякую Збройним Силам України, СБУ та Головному управлінню розвідки за нову українську далекобійність. Звичайно, дякую і нашому оборонно-промисловому комплексу – всім, хто працює заради української сили, бо це справді українська далекобійність – те, що можуть наші власні дрони. Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу у небі, – зазначив глава держави.

Зеленський також підкреслив, що на удар по Одесі, який забрав 21 життя, “обов’язково будуть відповіді у суто військовому плані”.

  • Останнім часом атаки українських дронів на російські НПЗ стають все більш систематичними. 16 березня стало відомо, що Служба безпеки України атакували одразу три нафтопереробні заводи в Самарській області Росії.
  • А незадовго до цього Служба безпеки України підтвердила, що атакувала дронами три нафтопереробні заводи в Росії – в Рязані, Кстово Нижегородської області та Кірішах Ленінградської області.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *