В Іспанії назвали нову дату візиту Зеленського

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 27 травня, прибуде із робочим візитом до Іспанії. Насамперед він зустрінеться з прем’єр-міністром країни Педро Санчесом.

Зустріч відбудеться у Мадриді. Про це повідомили на сайті іспанського уряду. Там також сказано, що глава української держави зустрінеться із королем Іспанії Феліпе VI.

Так, переговори Зеленського з Санчесом відбудуться в офіційній резиденції глави іспанського уряду Манклоа о 12:00 за місцевим часом. Згодом політики проведуть спільну пресконференцію.

Кілька тижнів тому президент України підтвердив, що скасував візит до Іспанії та Португалії через новий наступ країни-агресора Росії на півночі Харківської області. Тоді планувалося підписання двосторонньої угоди у сфері безпеки між Києвом та Мадридом.

Напередодні іспанські ЗМІ повідомили, що Зеленський приземлиться в Мадриді вдень 26 травня та проведе зустрічі з Санчесом та королем Іспанії 27 травня.

Як повідомляв OBOZ.UA, видання Politico пише, що Зеленський нібито планує взяти участь у заходах Дня у Франції на початку червня, а також у зустрічі лідерів G7 в Італії. Він скористається цими подіями, щоб попросити НАТО збивати російські ракети.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

0

0

0

0

0

0

00Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *