Путін видав фантастичну версію, чому теракт, у якому зізнався ІДІЛ, “вішають” на Україну

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що ісламісти не могли влаштувати терористичний акт у підмосковному “Крокус Сіті Холл”, як і будь-де в Росії. Він це пояснив тим, що в РФ нібито існує унікальна міжконфесійна та міжетнічна “злагода та єдність”.

Таку цинічну заяву Путін зробив на профспілковому з′їзді у четвер, 4 квітня. Його слова цитують російські пропагандистські канали.

“Росія не може бути об’єктом терористичних атак з боку ісламських фундаменталістів. У нас країна, яка демонструє унікальний приклад міжконфесійної злагоди і єдності, міжрелігійної єдності, міжетнічної”, – сказав Путін.

Лідер держави-терористки у своїй промові намагався переконати, що головною метою замовників теракту в “Крокусі” було завдати шкоди “єдності” РФ.

“У зв’язку з цим, звичайно, і судячи з того, що зараз дає слідство, у нас є всі підстави вважати, що головною метою замовників кривавого жахливого терористичного акту в Москві було якраз заподіяння шкоди нашій єдності. Інших цілей і не проглядається, їх і немає”, – заявив Путін.

Чудовим свіжим прикладом “унікальної міжконфесійної та міжетнічної єдності” Росії є те, що після теракту в підмосковному “Крокусі”, у якому звинувачують вихідців із Таджикистану, у Росії посилилися гоніння на мігрантів із Центральної Азії. Силовики влаштовують облави на великі підприємства, де вони працюють, вручають їм повістки у військкомати або депортують. Також мігранти скаржаться на погрози, напади, погроми та інше цькування.

А затриманого після теракту чеченця Асхаба Успанова російські силовики закатували до смерті. Він помер у відділку поліції через 2 години після затримання.

Як повідомляв OBOZ.UA:

Увечері 22 березня в Підмосков’ї невідомі влаштували стрілянину в концертному залі “Крокус” та підпалили будівлю. Згідно з офіційними повідомленнями РФ, загинули понад 130 відвідувачів концертної зали (переважна більшість – не від куль, а від вогню та диму), постраждали сотні.

Відповідальність за напад взяло на себе угруповання ІДІЛ, там навіть показали зняте нападниками відео з “Крокус Сіті Холла”. Проте російські чиновники на чолі з диктатором Володимиром Путіним наполегливо намагаються повісити теракт на Україну.

У Кремлі продукують фейкові “докази” причетності України до теракту у підмосковному “Крокус Сіті”. Зокрема, російські “слідчі” заявили про звʼязок терористів з “українськими націоналістами”.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

46

46

16

26

0

9

3961Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *