Президент Польщі провів у Нью-Йорку зустріч з Трампом: говорили про війну в Україні і витрати НАТО. Відео

Колишній президент США Дональд Трамп провів переговори з президентом Польщі Анджеєм Дудою у Нью-Йорку. Головною темою під час діалогу політиків стала російсько-українська війна, а також витрати НАТО.

Також Трамп та Дуда обговорили війну між Ізраїлем та терористами ХАМАС. Про це повідомляє видання Politico.

Перед зустріччю Трамп заявив журналістам у вестибюлі Trump Tower, що він був у чудових стосунках із Дудою під час свого президентства. При цьому додав, що, ймовірно, їм доведеться знову попрацювати разом.

“Ми провели чотири прекрасні роки разом. Можливо, нам доведеться зробити це знову”, – заявив Трамп.

Водночас у передвиборному штабі Трампа надали мало інформації про зустріч, але заявили, що політик обговорював пропозицію Дуди про те, щоб країни НАТО збільшили витрати на оборону до 3% від свого валового внутрішнього продукту. При цьому напередодні Дуда заявляв, що імперіалістичні амбіції Росії та агресивний ревізіонізм підштовхують Москву до прямої конфронтації з НАТО, тому Альянс має бути готовим протистояти цій загрозі.

Також у Трампа заявили, що політики обговорили війну РФ проти України та між Ізраїлем та ХАМАС. Проте жодних подробиць чи конкретних заяв Трампа у передвиборчому штабі не оприлюднили.

Нагадаємо, колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп вкотре відзначився дивною заявою – цього разу він видав, що якби нині був головою Штатів, то Іран не атакував би Ізраїль.

Раніше Трамп неодноразово стверджував, що якби він був президентом США, держава-агресор Росія не зважилася б розпочати повномасштабне вторгнення в Україну. Крім того, він говорив, що терористичне угруповання ХАМАС не атакувало б Ізраїль восени 2023 року, якби він був в Овальному кабінеті.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

9

1

9

4

2

0

10Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *