Орест Сохар: Трамп ”замирить” Україну з РФ ще до інавгурації й ”попросить”  Європу заплатити за Байдена. В програмі ще депортації, торгові війни та масові звільнення — Блоги | OBOZ.UA

Associated Press відтворило контури Сполучених Штатів при [ймовірному] другому пришестю Дональда Трампа в овальний кабінет. Вийшов чудовий жахастик, адже “наш герой” запланував наступну каденцію під знаком помсти.

Відео дня

Найдужче Трамп ненавидить deep state, тобто — глибинну державу. Йдеться про групи людей, які контролюють уряд та країну з-за лаштунків. Ці люди часто асоціюються з бюрократією, спецслужбами та держустановами. Саме вони не дали Трампу “нацарюватися” вдосталь у попередню каденцію.

Фаворит республіканських симпатій обіцяє зосередитися на “корумпованих бюрократах з системи правосуддя” та “корупціонерах у нашій національній безпеці й розвідувальному апараті”. ФБР та прокуратура порушили проти Трампа з десяток кримінальних справ, і тепер він прагне помсти.

Наступними у списку на розправу — держчиновники. Формально вони нібито розкривають інформацію журналістам, а реально — влаштували йому фронду протягом усієї попередньої каденції.

Боротьба з міграцією обіцяє бути не менш екзотичною.

Міграційна та митна служби США отримають право депортувати осіб, які легально проживають у Сполучених Штатах, але живлять “джихадистські симпатії”, підтримують антиамериканські та антисемітські погляди: за криве слово проти президента Трампа можна буде отримати депортаційного копняка.

Трамп хоче розширити заборону на в’їзд мусульман, а також запровадити “ідеологічну перевірку” мігрантів.

Будівництво знаменитої стіни на кордоні з Мексикою продовжиться.

Куди ж без торговельних воєн. Він обіцяє запровадити тарифи на більшість іноземних товарів, а також вводитиме штрафи під різними надуманими приводами. Трамп також запропонував чотирирічний план поступового припинення китайського імпорту товарів першої необхідності, включаючи електроніку, сталь і фармацевтику.

Закордонний блок його стратегії вражає ще більше. Ми вже знаємо, що Трамп збирається брязкнути дверима НАТО. Щоправда, зараз це він називає лагідніше: продовжуватиме “фундаментально переглядати” мету та місію НАТО. А от щодо війни Московії в Україні – тут все для нього очевидно.

Ще до інавгурації врегулює війну між Росією та Україною. Рецепт простий: припинить “нескінченний потік американських скарбів в Україну”, і щоб двічі не вставати — попросить європейських союзників відшкодувати США витрати на відновлення запасів, скерованих в Україну в період правління Байдена.

Про виведення окупантів з території Україні він – із зрозумілих причин – не говорить.

Дональд Трамп цілеспрямовано надуває свою політичну бульбашку, аби стати лихом планетарного масштабу. І саме це подобається пересічному американському виборцеві. Тим часом світ входить у період найбільшої невизначеності. Якщо Трамп таки реалізує свою радикальну концепцію “Америка понад усе”, то його друге пришестя в Білий Дім ознаменується відмовою від підтримання механізмів безпеки в трьох найстратегічніших регіонах світу: Європі, Північно-східній Азії та Перській затоці. І в кожному з цих регіонів є сила, готова підтримати лідера республіканців у цьому божевіллі. В Європі – це московити, в Азії – китайці, на Близькому Сході – іранці.

Подивимось, хто кого… Підписуйтесь, аби не пропустити…

106

106

12

9

27

19

36

21Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *