Орест Сохар: Демократи вмиваються відчаєм: вік Байдена став катастрофою — Блоги | OBOZ.UA

Після дебатів “Байден — Трамп” “віслюкам” вкрай важливо змінювати свого кандидата.

Відео дня

Західні ЗМІ рясніють червоними заголовками. Всі вони невтішні

 Дебати покликані розвіяти сумніви у вікових можливостях двох кандидатів, але для Байдена вона стала катастрофою, а для Трампа, попри всю його брехню – перемогою, — Der Spiegel.

 The Wall Street Journal: хриплий голос Байдена, нерозбірливі висловлювання, зависання перед камерами, спотикання, та неспроможність давати відсіч опоненту може негативно вплинути на хід виборів, які пройдуть у листопаді.

 Навіть наближені до президента журналісти висловили свій біль. Томас Фрідман в The New York Times написав: “Джо Байден — хороша людина і хороший президент. Та він має вийти з перегонів”. 

 На превеликий жаль Демпартії, політична катастрофа у вигляді провальних дебатів Байдена, значно посилила сумніви у його кандидатурі, — Bloomberg. 

 Представники Демпартії США, які місяцями захищали президента, знаходяться в паніці,— CNN. — “Ми в повній дупі”. Спонсори “віслюків” не приховують свого невдоволення: “Виступ президента став “гіршим в історії” і він має сам піти з перегонів. 

 Статті, кулуарні суперечки, приватні розмови демократів переповнені дискусіями про доцільність пошуку іншого кандидата. Тим часом адміністрація Байдена офіційно вдає оптимізм, а сам президент відмовляється знімати кандидатуру з перегонів.

 Подібна картинка – це не те, що охоплена війною Україна воліла б бачити на екранах своїх девайсів. Та нам слід розуміти, що соратники-демократи завʼязли у трясовині своїх амбіцій, і здоровий глузд їм не завжди буде  порадником. Вибори для них важливіші, ніж повернення справедливості в одній східноєвропейській країні. 

6

6

1

1

0

1

10Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *