Олександр Кірш: Трамп вже не вперше повідомив, що, якщо переможе у листопаді, січня не чекатиме — Блоги | OBOZ.UA

Критикуючи надто велику, на його думку, допомогу Сполучених Штатів Україні, Трамп завив, що вирішить це питання, якщо його знов оберуть президентом, ще до того, як займе Білий дім, — пише Politico.

Відео дня

Це “ще до того” стало останнім часом для нього звичним. Він постійно підкреслює, що фактично стане президентом у день обрання, а не в день інавгурації.

В матеріалі щодо планового кінця світу я вже писав про небезпечність періоду з 5 листопада по 20 січня. Перманентні висловлювання Трампа підтверджують мої побоювання. В Америки будуть водночас два президенти: формальний і справжній.

Припинення війни в Україні за 24 години, фактичний вихід США з НАТО тощо можуть бути оголошені вже в листопаді. Чи впорається з цим славнозвісна американська система стримувань і противаг, тоді й побачимо. Але перш за все такими взаємними стримуваннями й противагами стануть саме Трамп і Байден.

Так Головну країну світу ще не струшувало.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…6

6

1

0

2

0

00Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *